log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ефпал Консалтинг

efpal logo

Адреса: ул.Атинска бр.1/3, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2622 952
Мобилен: +389 70 227 333
E-маил: epfalkonsalting@gmail.com

fbfb  
Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 15:00

      ОПИС                

Сметководство, материјално и финансово
Познавање на даночна политика и изготвување на завршна пресметка.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ефпал Консалтинг

     МАПА                 

Печати