log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Код Инженеринг

kodinzenering logo

Адреса: ул.Призренска 22/50, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2672 196
Мобилен: +389 75 233 665
Факс:      +389 2 2650 368
Е-маил: kodinzenering@yahoo.com

pazar3logo

Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 15:00

 

      ОПИС                

Денес “КОД ИНЖЕНЕРИНГ” се препознатлива по својата посветеност кон клиентите и обезбедување квалитетни производи и  услуги и стручни совети од областа на електричното осветлување. Големата флексибилност на асортиманот на елементи за електрично осветлување, проектирањето и изведбата со светилки од сопствено производство, но и од светски производители (Disano – Италија, Minel Schreder – Германија, Faelluce – Италија ) овозможува клиентите на “КОД ИНЖЕНЕРИНГ” да се чувствуваат сигурни во однос на квалитетот, роковите на изведба и прифатливоста на цените.  “КОД ИНЖЕНЕРИНГ”  ги има имплементирано системот за квалитет  ISO 9001, системот за заштита на животна средина ISO 14001 и системот за безбедност и заштита при работа OHSAS 18001.    
Во моментов компанијата располага со капацитет за производство на повеќе од 100 столбови и над 200 светилки. Фирмата има машински парк од универзални стругови, глодалки, дупчалки, електрични апарати за заварување, преси, комби за превоз на материјали и товарен камион со манипулатор за теренска работа и специјални возила со дигалки за поправка на улично осветлување. Во вкупниот капацитет на бизнисот, производството зафаќа  60, а услугите 40 проценти. Фирмата го покрива македонскиот пазар и мал дел во Косово.
Деловна банка: Комерцијална Банка

Нашето мото од почетокот до денес останува:
Конструираме за да постои.
Осветлуваме за да трае вечно.
Дизајнираме за да го разубавиме просторот во кој живееме.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Код Инженеринг

     МАПА                 

Печати