log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Агенција за недвижности Простор

0 02 05 6fcba30a4a16110e72f0a28e62f417da6caa9b3dc84af4dd2cde6d257c2bb922 d7db5f10

 

Адреса: ул.Ленинова бр.17 (cпроти судот) Струмица,Македонија
Е-маил: ag.prostor.sr@gmail.com
Мобилен:+389 75488259
              +389 78340782

Подружницата
Адреса:ул.Партизански одреди бр.34 Скопје,Македонија
Мобилен:+389 75489145
              +389 78409501

      ОПИС                

ПРОСТОР професионална Агенцијата за недвижности, која постои повеќе од 13 год. Формирана е далечната 2006 год. во Струмица, а сите овие години се градеше и надградуваше со својот професионален тим на чело со искусни и високопрофесионални менаџери. Во текот на професионалното работење, а се со цел да ги задоволи желбите и потребите на своите клиенти, Агенцијата ПРОСТОР пред 3 години отвори подружница и во Скопје, и ја прошири соработката со многу агенции низ цела Македонија.

Основната дејност на Агенцијата за недвижности ПРОСТОР , се продажба и изнајмување на недвижнини на цела територија на Макеоднија и пошироко, и тоа на куќи, станови, деловен простор, плацеви, земјишта и др. Воедно, Агенцијата ПРОСТОР е тука за да ви помогне за посредување и регулирање на вашите документи, и тоа по принципот од плац до клуч на рака, во што е вклучено и потпишување на купопродажен договор пред надлежните органи. Исто така, Агенцијата ПРОСТОР е тука за вас и во делот за имотно-правни проблеми, приватизација, легализација, трансформација, комплетирање на маркици за градба и др. Агенцијата ПРОСТОР располага со огромен број на понуди за продажба и изнајмнување на станови, куќи, деловни објекти, плацеви, земјоделски земјишта и градежни парцели низ цела Македонија, а најмногу во Скопје, Струмица, Битола, Дојран, Гевгелија, Берово, Суви Лаки, Велес, Радовиш, Штип и во други населени места, како и надвор од нашите граници. Нашите агенти одговорно и професионално ќе ве упатат во нашето работење и се она што вам и на вашите најблиски ви е потребно. Спремни сме, и она што го немаме во нашата понуда да го најдеме и приспособиме за вас, а се со цел да ги оствариме вашите желби и потреби.

За сите наши активности, гаранција за квалитетот на нашите услуги се големиот број задоволни клиенти, и завршени купопродажби, и изнајмени простори. Доколку ни ја укажете вашата доверба, со ресурсите што ни се на располагање како агенција со долгогодишно реноме и квалитет, на најодговорен и висококвалитетен начин, ќе можеме да ве увериме во нашето работење.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Агенција за недвижности Простор

     МАПА                 

Печати