log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Владо Компани

VladoKOMPANI LOGO E-mail:  vladogligoroski@hotmail.com
Телефон: 048551290; 078308290
Адреса: Александар Македонски бр. 55, ПРИЛЕП

      ОПИС                

Почетокот на фирмата започнува во 2011 год. со продажба на бела техника, грејни и разладни уреди, мали кујнски апарати од програмата на BOSCH, GORENJE, CANDY,  OSHIBA, SAMSUNG, PRITY, CONTI, ALFA PLAM, KONCAR, BIRA, LTH, LG, PANASONIC, QUADRO, VAVAX и многу други. Но со текот на нашата работа и на побарување на нашите клиенти го проширивме асортиманот на производи вклучувајќи: апарати и уреди за домаќинство, велосипеди, моторцикли и скутери (Hamachi), моторни пили,сончеви колектори. Исто така актуелни на пазарот се и печките на пелети од кои ви нудиме голем избор, како и пелети и брикети со врвен квалитет и достапна цена за секого.

Нешто најново кај нас се детските колички на акумулатор и детски коли управувани со далечинско кои би биле одличен подарок за вашите најмили.

Со сопствена дистрибутивна мрежа вршиме навремена достава на купените производи низ целата држава.Имаме одлична деловна соработка со синдикати и синдикални организации преку кои Ви овозможуваме да купите роба на повеќе рати.

Со искусниот и квалитетен кадар Ви нудиме и помош околу вашиот избор, а од тука се засноваат и нашите цели :

- задоволување на потребите на нашите клиенти и соработници.

- квалитет

- чувство на задоволство,искреност и доверба од клиенти и соработници

Односите со клиентите, односно воспоставувањето, одржувањето и континуираното унапредување на соработката се основата на нашата компанија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Владо Компани

     МАПА                 

Печати