log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЛАхемија

logo E-mail: info@lahemija.com.mk
WEB страна: www.lahemija.com.mk
Телефон: (0)2 / 2034 861
Адреса: НОВОСЕЛСКИ ПАТ ББ /
    СКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

      ОПИС                

ЛА Хемија доо, Скопје е дистрибутер и добавувач на хемиски суровини и репро материјали и овозможува техничка поддршка за повеќе производни индустрии. Во своите специјализирани магацини како и преку своите партнери ЛА Хемија доо овозможува набавка и испорака на хемикалии, репроматеријали и адитиви за:

Градежната и индустријата за производство на бои и премази
екстиланата индустрија
Индустријата за детергенти и средства за куќна и лична хигиена
Прехрамбената индустрија како и
Базни хемикалии кои се користат во повеке производни индустрии         

ЛА Хемија доо со седиште и магацини во Скопје, со својата работа го пофаќа пазарот на Македонија, Косово и Албанија.

ЛА Хемија доо нуди поголем број на хемикалии и сировини за различни апликации и намена, притоа сервисирајќи широк спектар на производни индустрии. Следејќи го развојот на производните индустрии и ние постојано го прошируваме на нашето портфолио на производи, трудејќи се да ги задоволиме потребите на нашите коминтенти. Од своето основање во 2001 година до денес нашата филозофија е да обезбедиме извори и развој на конкурентно хемиско снабдување со потекло од Европа, Азија, Соединетите Американски Држави и Африка.

Предностите во нашата дистрибуција вклучуваат:

Наша цел е градење на стабилни односи со хемиските добавувачи и производители од целиот свет и обезбедување на сигурни извори на високо квалитетни суровини со конкурентни цени, асе во интерес на задоволување на потребите на нашите коминтенти

Сите хемикалии и сировини кои ги дистрибуираме се пропратени сокомплетна техничка и безбедносна документација.

Нашата мисија е да ги задоволиме потребите на нашите коминтенти за производи со висок квалитет, со ефикасна, сигурна и навремена испорака.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ЛАхемија

     МАПА                 

Печати