log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Супер цени

2 E-mail-  jiksuperceni@yahoo.com
Телефон- 075787307
Адреса- Ул.: Иван Козаров бр. 54, 1000, Скопје, Македонија

      ОПИС                

Супер цени е бутик кој ви нуди одлични парчиња облека по евтини цени. Повелете посетете не!
Супер цени Скопје е лоциран во Кисела Вода поточно Чешма спроти Алфа банка. Улица: Иван Козаров број 54.
Супер цени Битола е лициран на Широк Сокак наспроти Waikiki.
Вршиме дoстава преку карго.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Супер цени

     МАПА                 

Печати