Logo

Пантерфакс Олег

panterfax logo

Тел: +389 2 3298 985
тел: +389 2 3298 992
skype chatмоб: +389 78 388 898
e-mail: astrapan@gmail.com
web: www.panterfax.com
        www.panterfarm.com
Продавница 1
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4, Р. Македонија
тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Продавница 2
Адресни информации
Ул. Живко Чинго 4, Скопје, Р. Македонија
тел: +389 2 3298 992
моб: +389 78 388 898
Работно Време: понеделник-петок: 09-17часот
сабота: 10-15часот

      ОПИС                

Пантерфакс е трговско друштво за трговија и услуги кој нуди широк асортиман на
производи од камери, батерии, безжични микрофони, екстерни хард дискови, миксети, видео, полначи, жични микрофони, лед расветла, касети за чистење на глава, sd мемориски карти, LCD монитори за кран. Производите, спецификациите, цените и e-продавницата може да ги видите на нашиот web сајт www.panterfax.com. Повелете, посетете не.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Пантерфакс Олег

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk