log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Про солушн

 pro solush logo

Ул.ГАВРИЛ КОНСТАНТИНОВИЌ 73, Скопје
е-маил: info@prosloution.mk
тел: 078 280204

      ОПИС                

Про Солушн дооел Скопје е компанија која се занимава со обработка на хартија и производство на производи од хартија како што се: бланко или брендирани фискални ролни во сите димензии, адинг ролни, каширана хартија со фолија , термо етикети ...
Сите наши производи се со врвен квалитет со користени матријали од врвни европски снабдувачи.
Нашите производи се со сертификат издаден од институт за јавно здравје Скопје.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Про солушн

     МАПА                 

Печати