log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Трај-Дук Кавадарци

trajduk logo Трај-дук
Адреса: Гоце Делчев 42
Место: Кавадарци
Локација: кај О.У. Гоце Делчев
Работно време: Пон - Саб од 07:00 до 15:00
Нед од 08:00 до 12:00

      ОПИС                

Специјализирана продавница за намирници.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Трај-Дук Кавадарци

     МАПА                 

Печати