log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ТРЕНДЛИНЕ

TREND logo     Адреса: Питу Гули 93
   Контакт: +389 (075)  304 525   I +389 (046) 262 969
   Работно време:
   Пон - Саб од 08:00 - 21:00
   Емаил: trendgift@gmail.com
   Охрид

      ОПИС                

Детскиот центар „ДАМБО’’ и продавниците „ТРЕНД’’ почнуваат да ја градат својата приказна уште од 2000та година во Охрид.Нашата цел е задоволување на потрошувачите и нивните потреби во областа на домаќинство , текстил, и детски играчки.Располагаме со 5 продавници.ТРЕНД 1 , ТРЕНД2 текстил , детски центар ДАМБО,изложбен центар ДАМБО се наоѓаат на ул. ‘’Питу Гули’’, ТРЕНД3 се наоѓа на ул.Абас Емин во Охрид.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тренд

     МАПА                 

Печати