log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Атлантик комерц

 atlantikfm logo

Ул.Никола Мартиновски 79, Скопје
web: www.atlantikfm.com.mk
тел:+389 (0) 2 3119 772

факс: +389 (0) 2 3123 379

e_mail:

atlantik@atlantikfm.com.mk

contact@atlantikfm.com.mk

atlantikkomerc@yahoo.com


web: http://www.milanovic-josifovski.mk

      ОПИС                

Атлантик комерц е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ. Главна дејност на компанијата  е

трговија и продажба на најдбрите производи од групите :

Играчки

Очила

Украси
- Саати
- Рачни часовници

Бижутерија

Друго
- Чадори
- Контролор за банкноти

Гарантирано најдобар избор и цени за горенаведените производи.
Ако сакате успешен бизнис, единствената работа што треба да ја направите е да не посетите.
Имаме повеќе од 450 редовни клиенти од Македонија и регионот за кои се грижат 19 редовно вработени, во

нашите простории кои што се состојат од :
Изложбен салон – 600 м2
Магацини – 1500 м2
Продавница – 250 м2
Нашата компанија е прва и најдобра во оваа дејност во Македонија.
Благодарение на изборот и квалитетот на производите АтлантикФМ е водечка компанија. Производите директно

ги увезуваме од производителите кои се во Кина, Тајланд, Тајван, Индија, Бразил, Индонезија, Италија,

Чешка, Грција, Србија и Црна Гора и Германија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Атлантик комерц

     МАПА                 

Печати