log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ФОЛИВОРЛД

foli world logo

Адреса: Трета Македонска Бригада 68, 1000 Скопје
Факс: 02 244 3883
Емаил:info@folii.mk
Веб:http://www.folii.mk/mk/home/index
Facebook Page: https://www.facebook.com/FoliWorld/
Работно време: Понеделник-петок- 8:30-4:00
Сабота:9:00-2:30

Менаџер за инсталација
Горан Антиќ
078 305 228
goran@folii.mk

      ОПИС                

ФолиВорлд е овластен застапник и инсталер на сите видови LLumar Клима Фолии
Професионалните фолии за стаклени површини на LLumar се сега достапни и на Македонскиот пазар. На 01 Јуни 2013 година ФолиВорлд ДОО – Скопје стана член на семејството LLumar, како нивни овластени дистрибутери и инсталери за Република Македонија, што е потврдено и со соодветен сертификат.Наскоро преку ФолиВорлд ќе Ви бидат достапни Атомобилски & Декоративни фолии на GrafiWrap, за чија дистрибуција деталите се веќе договорени, а обука за нивна инсталација ќе посетиме овој месец. За повеќе информации обратете се до нашата канцеларија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ФОЛИВОРЛД

     МАПА                 

Печати