log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Мајо Вест

majo vest logo

Адреса: ул.Киро Фетак бр.29Б, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2793 176
Мобилен: +389 70 225 234
Факс: +389 2 2793 176
Е-маил: majo_vest@yahoo.com

fbfb   fbfb

      ОПИС                

Мајо Вест е фирма која нуди голем избор на бела техника, санитарии, ламинати и многу други работи потребни за вашиот дом ! Дојдете и посетете не и уверете се во квалитетот кој го нудиме !

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мајо Вест

     МАПА                 

Печати