log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Васлин

 Vaslin logo

Адреса: с. Босилово ,Македонија
тел.: +389 (34) 371 – 720
моб.: +389 (75) 468 – 959
моб.: +389 (76) 468 – 959
e-mail: info@vaslin.mk

      ОПИС                

Фирмата, „ ВАСЛИН “ е формирана во почетокот на 2000-та година како трговско и услужно претпријатие, со основна дејност дистрибуција на машини, опрема, хемикалии за одржување на хигиената, како и сервисно чистење и одржување на хигиена. Денес е ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово – со основна дејност продажба на професионални машини, опрема, алат и хемикалии-детергенти за чистење и одржување на хигиена, во сите дејности и на сите можни површини како на пример во:  индустрија, хотели, училишта, детски градинки, болници, канцеларии,трговски центри, плоштади, улици, дворови  како и сервисно чистење и одржување на хигиена.
Доколку сте заинтересирани за соработка, доаѓаме на лице место, го разгледуваме објектот, разговараме за проблемите што ги имате и кое се поврзани со хигиената и заеднички со Вас го утврдуваме најсоодветното решение. Наш императив е решавањето на Вашите проблеми околу хигиената, а Вашето задоволство и стекнатата доверба во нас, е наша награда.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Васлин

     МАПА                 

Печати