log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Alma BP

almabp malologo

Адреса: Индустриска бб, 1430 Кавадарци
Телефон:071/377-877
Email: info@alma-bp.mk

   web    fbfb 

      ОПИС                

Продажба и сервис на нова и употребувана професионална опрема за перење, сушење и пеглање!

"Клиентите на прво место" – нашето мото вo АЛМА-БП!

Со гордост изјавуваме дека сме водечки дистрибутер на употребувана и нова професионална опрема за перење, сушење и пеглање во Македонија.
Веќе 10 години ги задоволуваме потребите на нашите клиенти нудејќи им најдобри и најекономични решенија за нивните потреби, од професионални перални, сушари па се до ваљаци за пеглање.

Бирајќи ги најдобрите брендови се осигуруваме дека нашите клиенти го добиваат тоа што го сакаат, од мали капацитети од 6 килограми па се до големи машини до 70 килограми.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Alma BP

     МАПА                 

Печати