log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АМТ Системи

amt logo

Адреса: бул.Страшо Пинџур бр.11, Скопје, Македонија
Телефон: +389 02 6121 409
Мобилен: +389 70 965 396
email: info@amt.com.mk
web:https://www.amt.com.mk/
facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011618922828

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 17:00

      ОПИС                

Компанијата АМТ на пазарот на Македонија е присутна од 2004година со сервис на компјутерски компоненти со деловни простории на ул.Јужноморавски Бригади Скопје. Од 2006година Компанијата АМТ почна да се занимава со Камери, Аларми, Контрола и пристап на работно време, Домафони. Истата година се случи свечено отворање на работна просторија во Т.Ц.Мавровка. 2009година компанијата добри нова локација на бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17 лок.33 Т.Ц. Скопјанка. 2014година компанијата купува сопствени простории и го преместува целиот магацин, продажба и сервис во тие нови простори кој се наоѓаат на ул.Страшо Пинџур бр.11, 1000 Скопје.Врз основа на силна техничка подршка и професионален менаџмент, нашиот производ секогаш е во водечка позиција на ова поле.

Нашите производи ги покриваат сите видови на надзорни капацитети, како што се CCTV камерите, DVR и др додатоци. Ние можеме да обезбедиме повеќе од 100 видови камери за да се исполнат различните барања. Особено Водоотпорни Ден/Ноќ камери моментално се многу популарни поради својот одличен квалитет, уникатен дизајн и стабилно снабдување.

Ние поседуваме силен R & D работен тим кој е со 10високи инжинери, одговарајќи за комплетниот дизајн, механички дизајн и функционалната евалуација. Па ние може да ви понудиме по 2 или 3 нови производи секој месец. Имаме воспоставено длабока соработка со Sony,Sharp,Panasonic,Paradox,Sesame,Tolio....за да се добијат одлични компоненти и напредни електронски технолошки иновации.

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА СОВРШЕН ПРОИЗВОД И НАЈДОБРА УСЛУГА ЗА КЛИЕНТИТЕ Е НАШАТА ПОСТОЈАНА ЦЕЛ !!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

АМТ Системи

     МАПА                 

Печати