log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АТЕЛИЕР ДУДАН - АНАСТАС ДУДАНОВСКИ

dydan

Име:     АТЕЛИЕР ДУДАН АНАСТАС ДУДАНОВСКИ
ЗАНАЕТЧИСКО - УМЕТНИЧКО ОБЛИКУВАЊЕ МЕТАЛ ОХРИД
Адреса: ЈАНЕ САНДАНСКИ 14 , 6000, Охрид
Телефон: +389(0) 46 264 804   
Мобилен:     +389(0) 70 501 573
E-mail:    dudan1@t-home.mk
WEB:     www.anastasdudan.com.mk

      ОПИС                

ЕКСПОНАТИТЕ  СЕ ПРИКЛАДНИ ЗА ПОДАРОЦИ ПОМЕЃУ  БИЗНИС ПАРТНЕРИ КАКО РЕПРЕЗЕНТАТИВЕН МАТЕРИЈАЛ,ЗА НОВА ГОДИНА,ГОДИШНИНА И ДРУГО,
ИЛИ ПРИВАТНО ЗА РАЗНИ ПРИГОДИ : РОДЕНДЕНИ, СВАДБИ.,ГОДИШНИНА,НОВА КУЌА,СТАН......И МНОГУ  ДРУГИ НАСТАНИ И ПРИГОДИ.ТИЕ ЌЕ ГО УКРАСУВААТ ЕНТЕРИЕРОТ НА ПРОСТОРИИТЕ.
 
ИЗРАБОТУВАМ ЛОГО НА ФИРМА:МОЖЕ ВО РАМКА ЗА НА ЗИД,КАКО ПЛАКЕТА,ИЛИ ЗА НАДВОРЕШЕН ЅИД,МОЖЕ ДА Е ИЗЛОЗЕН НА НАДВОРЕШНИ ВРЕМЕНСКИ ВЛИЈАНИЈА.
ЛОГО НА ФИРМА РЕЛЈЕФНО НА КОРИЦА НА НОТЕС,ФОТОАЛБУМ И ДР.
 
ЕКСПОНАТИТЕ КОИ ГИ ИЗРАБОТУВАМ ИМААТ 3 ВАЖНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 1. ИЗРАБОТЕНИ СЕ РАЧНО, НА СТАР ТРАДИЦИОНАЛЕН НАЧИН.
 2.МОТИВИТЕ СЕ ОД КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА МАКЕДОНИЈА ( ПОЧНУВАЈЌИ ОД  V-
    ВЕК ПРЕД НАША ЕРА,СРЕДЕН ВЕК, XIX-ВЕК И ДР.)
 3.МАТЕРИЈАЛОТ Е ПЛЕМЕНИТ СРЕБРО,ЗЛАТО,БАКАР(ПОСРЕБРА, ПОЗЛАТА).

    ГАЛЕРИЈА           

 

АТЕЛИЕР ДУДАН АНАСТАС ДУДАНОВСКИ

     МАПА                 

Печати