Logo

Алфа Преводи

alfaprevodi logo Адреса: Пајко Маало бб
Телефони: +389 (02) 520 88 56
       +389 (075) 565 495
Е-маил: alfaprevodi.mk@gmail.com
Web страни: www.alfaprevodi.com.mk

      ОПИС                

Канцеларијата Алфа Преводи е основана 2007 година од страна на Никола Геровски, дипломиран професор по италијански и романски јазик на Филолошкиот Факултет во Скопје. Канцеларијата работи и соработува со голем број искусни судски преведувачи на голем број јазици. Преводите се прават навреме, квалитетно и професионално. АЛФА ПРЕВОДИ врши преводи од следниве јазици:
- англиски
- италијански
- романски
- бугарски           
- хрватски
- германски
- француски           
- грчки
- руски
 - српски
- албански
и други јазици.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Алфа Преводи

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk