log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Логос 2011

logos logo  Адреса: Рампо Левката 6
7500 Прилеп, Македонија
Е-маил : biljanalazaroska@hotmail.com
Моб: +389 (077) 952 935
Работно време :
Пон – Пет   од 11:00 до 18:00

      ОПИС                

Логос е училиште за странски јазици  во Прилеп .  Нудиме часови за германски и англиски јазик
-    Германски  поради големата популарност кај повозрасните  чаасовите се организираат според нивните потреби
-    Англиски  се организираат за сите возрасти се. Се делат во групи по возраст , потоа по ниво на познавање на јазикот  според предходно извршено тестирање. Се изучува по сосема различни програми од оние во училиштата.
Логос  е единственото овластено училиште во Прилеп за спремање на испити за Cambridge University, нормално преку нивнот British Council. Се изучува една школска година (од крајот на септември  до крајот на мај)  едно ниво за кој се добиваат дипломи .
Уписите ги вршиме од 1 ви  септември  до крајот на месецот . Се водиме по ист распоред во текот на годината каде за викенд и празници не работиме како и сколските распусти .

    ГАЛЕРИЈА           

 

Логос 2011

     МАПА                 

Печати