log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Боб-Ден Кетеринг

bob den ketering logo

Адреса:Благоја Стефковски 4/31
Телефон:02530717,077710610
Е-маил:denibobden@yahoo.com
Веб:www.bob-denketering.com.mk

      ОПИС                

Од 2000 година, "Боб Ден Кетеринг" дизајнира, произведува и сервира вкусна, храна со беспрекорен вкус и изглед ...
При планирањето на нашите менија, ние настојуваме да одбереме храна која ќе ги задоволи и најпрефинетите вкусови безбедувајќи ги нашите клиенти со свежи и здрави јадења.
Нашата презентација најдобро се опишува како модерна, избалансирана и елегантна. Ние служиме рачно изработени парчиња, живописно уредени и украсени со вкус.Списокот на нашите клиенти е огромен, а бројот на оние што ни веруваат секојдневно се зголемува. Во текот на годините опслуживме голем број настани, од највисоки конгреси на бизнис заедницата и дипломатски прослави, па сè до најмали семејни веселби.
Без разлика дали се грижиме за ручек, вечера, свадба, средба, голем или мал настан, посветуваме големо внимание на малите нешта кои ја прават забавата посебна.
Знаеме дека секогаш се бара флексибилност и креативност, не само за подготовка на прекрасната храна, туку и по целиот процес на планирање. Со тоа што имаме високо квалификуван тим, ние нудиме најдобра храна, стилски презентирана и придружена со одлична услуга, со разумни цени.
Без разлика дали планирате корпоративен настан или роденден, имаме совршено угостителско мени за вас. видови
Ние нудиме:
• Вкусови за секого
• Понуди кои одговараат на секој буџет
Ние дизајниравме избор на пакети кои покажуваат комбинации што ги сакаме, но ние исто така можеме конкретно да прилагодиме мени што ќе одговараат на вашето место, буџет, гости и тип на настан. Разгледајте го нашиот опсег подолу и потоа стапете во контакт за да разговарате за вашите желби подетално.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Боб-Ден Кетеринг

     МАПА                 

Печати