log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ДИЛЕВСКИ

 logo121

 Адреса:  Киро Крстевски - Платник 18,
1000  Скопје     Македонија
Моб:   +389 (02) 3237 456   +389 (02) 3290-109
 Е-маил:   dilevski@yahoo.com

web         fbfb

      ОПИС                

Во Стоматолошката ординација „ДИЛЕВСКИ“ може да се добијат совети за одржување на оралното здравје, како и бесплатни прегледи на пациентите.
Ординација „ДИЛЕВСКИ“ ги нуди следните услуги :
- Детска превентивна стоматологија
- РТГ дијагностика и панорамско снимање на заби
- Згрижување на кариозни лезии (максимално естетско-функционална реставрација)
- Ендодонтски третман на заби-лекување на пулпини заболувања и периодонтити
- Порцелански коронки и мостови
- Порцелански ламианти (фасети)
- Ендодонтски третман на заби-лекување на пулпини заболувања и периодонтити
- Порцелански коронки и мостови
- Порцелански ламианти (фасети)
- Протези (парцијални, тотални и визил протези)
- Третман на парадонтопатија
- Екстракција (вадење) на заби
- Орално-хируршки интервенции
- Ортодонтски третман - лекување на забно-вилични аномалии
- Ласерски белеење на заби
- Поставување на циркони

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати