log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Кодкеј

17857556 204305056737279 1963689637 n

Ул. ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ - КАРПОШ 106-А,Скопје
E-MAIL:codkey_mkd@yahoo.com
TEL: 070 270 705
web: www.codkey.mk

      ОПИС                

Кодкеј Дооел е мегу првите компании за Сигурносни Врати И системи-основана 1995 год. Како застапник на Изреалскиот Blindor-Codkey стана синоним за сигурност И убавина на Вашиот Дом.
*Блиндор-Метална Сигурносна Врата која претставува една идеална естетска издрзана целина помегу метална каса и метална врата која со четвоространиот заклучувачки систем кој затвара Во седум точки Кодкеј дава максимална сигурност,
звучна изолација И сигурност.
*Покрај Блиндор Вратите-Кодкеј ви нуди:
-Сегментни Гаражи Врати во комплет со германска електроника
- Индустриски Гаражни Врати
-Внатрешни Врати
-ППВРАТИ-Locher/Ninz 60/90/120 мин

    ГАЛЕРИЈА           

 

Кодкеј

     МАПА                 

Печати