log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

РБИ Компани

rbi logo

Улица: ЈНА бр.318, Гостивар, Македонија
е-маил:rbikompani@hotmail.com
Телефон: +389 42 211033
Мобилен: +389 70 600005
fb:https://www.facebook.com/RBI-Company-297596797032844/
web:http://www.rbicompani.com.mk/

      ОПИС                

Компанијата РБИ Компани се занимава со:
• Производство на надворешни, сигурносни врати
• Производство на внатрешни (собни) врати
• Производство и монтажа на кујни
- Браварско-дреарски работи

- Внатрешни врати - димензии: 90x200 см, 80x200см, 70x200 см, 90x245 см т.н. Ширината на рамката 10-30 см.
- Рамката на вратата е изработена од масивно дрво, додека вратата во поголемиот дел од дрво, но обложено со панел 8 мм.
- Вратата и рамката се обложени со фолија што ја прави вратата отпорна на влага и лесни гребаници. За секој модел на врата постои и еквивалентен модел, но со стакло. Различни бои и дизајни.
- Разни модели и бои. Можноста за отворање од левата и десната страна.
- Попратни елементи: шарки (закачалки), цилиндари со клучеви, кваки за отворање и завртки за монтажа.

Компанијата е основана во септември 2005 година. Во почетокот функционираше како фабрика во Гостивар за одржување и поправка на машини, а сега по 10 години, освен тоа, таа е и главниот магацин во Македонија, Гостивар. За одбележување на 10-годишната активност РБИ Компани нуди нови производи како што се: надворешни врати со висока безбедност (со картичка).

Нашата мисија е клиентот секогаш да биде задоволен со производите што ги купува од нас!

    ГАЛЕРИЈА           

 

РБИ Компани

     МАПА                 

Печати