log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

РБИ Компани

RBIkompani

Адреса:Ул.ЈНА бр.38 А (Силика),1230 Гостивар
Мобилен:070 600005
Телефон:+389 042/211 033
Email:rbicompany@hotmail.com

   web    fbfb 

      ОПИС                

Генерации на семејства го посветија својот живот на создавање на најдобрите врати во замјава. Тоа е тимски напор кој бара креативност, инженеринг, иновација и искуство. Значи, кога ќе одберете врата од РБИ Компани, не само што добивате фино рачно изработено парче за вашиот дом, туку и добивате дел од нашиот дом. РБИ Компани им овозможува на клиентите да ја имаат вратата што ја посакуваат, без разлика дали станува збор за стандарден дизајн или за врата направена по сопствена мерка.
Од своето постоење до денес РБИ Компани расте и се развива заедно со македонскиот пазар. Компанијата која е основана во 2005 година како фабрика за поправака на машини во Гостивар, денес е една од најголемите произведувачи во земјава на блиндирани (сигурносни) врати.Домашното производство кое го нудиме е она што му дава доверба на купувачот да соработува со нас и да секогаш да има позитивно искуство.До денес РБИ Компани порасна во компанија специјализирана за производство, продажба, монтажа и сервис на сигурносни и внатрешни врати.РБИ Компани главно се занимава со

• Производство на надворешни, сигурносни врати
• Производство на внатрешни (собни) врати

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати