log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Мистер Бургер

 MR.BURGER logo

Ул. Метрополит Теодосиј Гологанов бр.72 Б локал 14, Скопје
тел:Tel:02/61 62 666
071/ 668 666

      ОПИС                

Mr.Burger - Новиот градски тренд
Нашата приказна за вкусен бургер е комбинација од пециво крчкаво а сепак меко.
-Сочна плескавица од 100% говедски месо
-Топено сирење - чедар
-Вкусни сосови и свежа ајзберг салата

Со еден збор - СОВРШЕНО!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мистер Бургер

     МАПА                 

Печати