log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ацико 19

 aciko19 salata logo2

Улица: Маџари 51, Скопје, Р. Македонија
Телефон: 02 252 2801
E-mail: info@salata-aciko19.mk
web: www.salata-aciko19.mk

      ОПИС                

Традиција од 20 години, проверен квалитет и домашна атмосвера со нов изглед и пријатен амбиент. Од далечната 1996 година до денес како "Ацико 19". Вториот дел од од новата приказна  од 2013 година им нуди на гостите прекрасни салати од сите врсти. Од 2016 година се спојуваат во еден прекрасен свет на храната наречен "Салата Ацико 19". Со нова услуга во своето портфолио -НАРАЧКИ И ДОСТАВА ДО ВАШИТЕ ДОМОВИ.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати