log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Една

edna logo

Улица: Славка Недиќ бр.10/9, Скопје
Телефон: 02 609 0120
e-mail: andrijana@edna.com.mk
web: http://edna.com.mk/

      ОПИС                


Друштвото за архитектонски дејности ЕДНА е основано во Март 2009 година од страна на Андријана Савиќ. До сега ЕДНА има реализирано голем број на проекти од различни области и има освоено голем број на натпревари меѓу кои најважната е првата награда за Macedonian Pavillion за Expo 2010 - Шангај, Кина.
Целта на ЕДНА и да им понудиме на нашите клиенти од свежа нова идеја, целосен дизајн до реализирана изведба во соработка со нашите партнери.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Една

     МАПА                 

Печати