log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ал апарел

 alaperalalogo2

Улица: Димитрија Чуповски 20, Скопје, Р. Македонија
Телефон: +389 75 456-827;
+389 2 6091-828
Е-mail: info@alaparel.mk
Web: www.alaparel.mk
Работно време: Пон - Пет од 10:00 до 16:00
Саб од 10:00 до 14:00

      ОПИС                

Изработка на венчаници ,свечени тоалети. Компјутерска изработка на шаблони според ваши пропорции.
Дизајнерски венчаници, свечани тоалети, изработка на модели според ваша желба.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ал апарел

     МАПА                 

Печати