log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МОДНО СТУДИО ВАЛА

1

Aдреса: ул.Партизанска бр.96 Битола Македонија

Мобилен: 071 883 795
E-mail:snezana2912@gmail.com
Работно време:9-17h

      ОПИС                

Изработка на модели по мерка и желба на клиентот
Прекројување(обновување) на одблека
Корекции на облека

    ГАЛЕРИЈА           

 

МОДНО СТУДИО ВАЛА

     МАПА                 

Печати