log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

М КОУТУРЕ (MCouture by Mila Kadriu)

mila kadriu logo

 

Адреса:Бул.Партизански Одреди бр. 102-1-К2/6 Скопје,Македонија
Телефон:+389 2 3220 925
Е-Маил:uskana@yahoo.com

web    fbfb    instagram    

      ОПИС                

Нашите нарачки свадбени и коктел фустани се прилагодени за да ги собере сите фигури. Ние ги користиме најдобрите ткаенини за да го оживееме сонот. Преку посветување посебно внимание на деталите, сакаме да ја зачуваме уметноста на создавање, одржувајќи ги традиционалните техники за создавање на облекување. Ние веруваме дека секоја жена е поинаква и сакаме да ја прославиме таа особеност преку дизајнирање на едно парче уметност за секој од нашите клиенти. Имаме високо обучен персонал на занаетчиски шивачки кои се таму за да ги остварат сите ваши желби.

    ГАЛЕРИЈА           

 

М КОУТУРЕ (MCouture by Mila Kadriu)

     МАПА                 

Печати