log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сињори ( SIGNORI )

signori logo

Aдреса: бул.Партизански Одреди бр.40/1, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 75 394 992
Е-маил: contact@signori.mk

   web   fbfb   instagram   pinterest

      ОПИС                

Signori создаде сопствени прилагодени костуми, дизајнирани за вашите спецификации и мерења. Нашата компанија беше заснована на принципот дека влијанието на обичајното кроење треба да биде прифатлив избор за аспиративните мажи и жени, кои го ценат силниот впечаток. Идеите, поединците и организациите треба да се стремат да бидат единствени, значајни и одлични. Сметаме дека е толку важно да ги изразиме овие вредности на начинот на кој се облекуваме.

Го дестилиравме процесот на консултации и нашите стилисти креираат сезонски колекции, за да се осигураме дека рачно изработениот костим ги изразува вашите најдлабоки аспирации и вредности, притоа прифаќајќи ги најновите трендови. Креирање на врска со Signori ќе ве поттикне да го искажете тоа што сте и каде сакате да бидете во животот ..

Signori was founded on the principle that the impact of a custom, tailored suit should be an affordable choice for aspirational individuals, who value making a strong first impression. Owning a luxury, tailored suit has traditionally been reserved for the wealthy. Outsourcing to the Far-East has allowed some tailors to sell ‘bespoke’ suits at a lower price, with minimal styling guidance. Signori are the only choice for an affordable, hand-crafted suit, designed via consultation and made in Europe. We have distilled the consultation process and our stylists create seasonal collections to ensure that your handcrafted suit expresses your deepest aspirations, whilst acknowledging the latest trends. Creating a relationship with Signori will empower you to express who you are and where you want to be in life. 'There are no second chances to create a first impression'.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сињори ( SIGNORI )

     МАПА                 

Печати