log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Мак-нова


maknova logo
 

Адреса:Страшо Пинџур– 2,Виница
Телефон:+389 33 360 066
Факс: +389 33 362 604
E-маил:contact@maknova.com.mk
web   fbfb

      ОПИС                

Макнова е семејна фирма,основана 1998ма година со седиште во Виница. Основач и управител е г-дин Душан Митев.
Од почетокот на своето постоење Мак Нова ДООЕЛ се занимава со увоз и дистрибуција на познатиот германски бренд BABY-NOVA. Со текот на годините, Мак Нова ДООЕЛ прерасна во еден од водечките увозници и дистрибутери на бебешки производи како што се шишенца, цуцли и друга бебешка галантерија на територијата на Р. Македонија.
Во иднина, ќе ставиме акцент на уште подобра презентација на брендот BABY-NOVA и на некои други брендови и нивно афирмирање и дистрибуирање во регионот.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мак-нова

     МАПА                 

Печати