log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фото Јасмина

jasmina logo

Адреса: Бул.Партизански Одреди бр.64б Т.Ц.Лептокарија, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3062 186
Мобилен: +389 78 305 186
email: fotojasmina@gmail.com
          fotojasmina@yahoo.com
web: http://www.fotojasmina.mk/
facebook: https://www.facebook.com/fotostudiojasmina/
instagram: https://www.instagram.com/dzole_photography/

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 21:00
Саб од 09:00 до 16:00

      ОПИС                

ФОТО ЈАСМИНА - фотографска дејност и фотографска лабараторија за производство на колор фотографии и промет на мало со фотоматеријал и фото опрема. Фотографски и видео услиги:

• Фотографирање на свадби, крштевки, родендени, свечености

• Снимање на свадби и крштевки со дигитална камера

• Фотографирање за матурски и апсолвентски таблоа

• Изработка на колор и ЦБ фотографии од филм и дигитален апарат

• Фотографирање за лични документи, индекси, визи

• Изработка на покани за родендени или крштевки, визит карти

• Репарирање на случајно избришани или форматирани картички

• Префрлање на слики од филм и сите видови медиа картици и на CD

• Репродукција на стари фотографии и нивна репарација

• Префрлање на сите видови видео касети на DVD

• Копирање од CD на CD и од DVD на DVD

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фото Јасмина

     МАПА                 

Печати