log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Арони

Aroni logo1

Улица: с.Лешок Теарце, Македонија
е-маил : contact@aroni.org
fb : https://www.facebook.com/aronijuicess/
web : http://www.aroni.org/
Телефон: +389 (0)70 376 847

      ОПИС                

Природните сокови постојат од кога постои овошјето. Ние само ги координиравме чекорите со природата со намера да пласираме здравје во Вашите домови, на трпезата, во градинките И училиштата.Често им кажуваме на нашите потрошувачи дека квалитетот и преубавиот вкус на нашите сокови не е резултат на нашето производство , туку едноставно тоа е дар на притодата. За таа цел го создадовме АРОНИ брендот,препознатлив по квалитетни природни сокови. Соковите АРОНИ се сокови од 100% овошје пресуваноб во специјални преси И пастерилизирано, без додаток на шекер, без додаток на
вода, конзерванси, вештачки бои И ароматици.Производството е сместено во прекрасниот Преспански регион од каде потекнува и најквалитетната јаболка одгледана на 850 м надморска висина со препознатлив вкус. Покрај јаболковиот сок, препознатливи сме И по производсвото на сок од органска аронија одгледана на падините на прекрасната Шара. Аронијата моземеда се пофалиме е наше производство И е сертифицирано по ЕУ и БИО стандарди.Соковите Арони се богати со витамин, минерали И со природни растителни влакна кои имаат важна улога за ншиот организм. Тие се големи антиоксиданти кои го јакнат одбрамбениот сѕстем на нашето тело.Брендот АРОНИ е присутен на нашиот пазар веке 2 години. Производите се пакувани во четири различни амбалажи: стаклени шишиња со тњист-офф капаче од 200мл. И 750мл, како И во Баг ин Боџ( врекичка во кутија) пакување од 2 И 3 литри. Баг ин Боџ (врекичка во кутија) е единствено пакување кое овозможува сокот да остане свеж И до 45 дена откако ке се отвори И делумно испразни. Малата славина е конструирана така што недопушта влез на воздух внатре, па врекичката се собира како сокот се конзумира.На македонскиот пазар сме присутни во погплем број маркети за здрава храна,“ ЗУР” МАРКЕТИТЕ, “СТОКОМАК”, “ЖИТО” маркетите, како И во голем број помали маркети низ многу градови на нашата држава.На наше задоволсто АРОНИ соковите се веке присутни И во продавниците на некои европски држави. Се надеваме дека извозот ке се зголеми па ке можат сите во Европа да го вкусат овој прекрасе македонски производ.

ГАЛЕРИЈА

Арони

МАПА

Печати