log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ненико

neniko logo

Адреса: ул.Белчица бб Горни Полог, Гостивар, Македонија
Телефон: +389 42 212 112
Мобилен: +389 78 250 777
E-маил: neniko@neniko.com.mk

web

      ОПИС                

Компанијата НЕНИКО е основана во 1992 година и е специјализирана за производство на пијалаци во конзерви во сите пакувања:
0, 25l (тенок), 0,33l (тенок), 0,33l (стандард) и 0,5l (стандардно пакување).
Компанијата се наоѓа во еколошка средина и користи најквалитетни суровини за производство.
Има сертификат HACCP за безбедно производство од SGS.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ненико

     МАПА                 

Печати