log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Пинус

 Pinus logo

Адреса: Шишка бр.77, Кавадарци, Mакедонија
Телефон: +389 43 550 301
Факс: +389 43 550 301
Мобилен: +389 70 239 386
+389 77 666 447
е-mail:info@pinus.com.mk
facebook:https://www.facebook.com/GardenCentarPinus/

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 14:00

      ОПИС                

Компанијата ПИНУС доо од Кавадарци постои од 1993 година. Во почетокот се занимававме со производство на декоративни садници и цвеќе, но, во помал обем. Денес ова производство по обем е зголемено повеќе пати, истовремено е зголемен и асортиманот, подобрен е квалитетот и услуга.
Исто така, активностите на ПИНУС доо се проширени во доменот на проектирње и комплетно изведувањето на проекти за хортикултурно уредување на приватни дворови, дворови на деловни и други стопански објекти, како и за јавни површини.
Од проектите во чија реализација учествуваше ПИНУС доо би ги издвоиле:
Хотел Дрим - Струга, Хотел Аквалина - Охрид, Хотел Алкалоид - Дојран, Градба Промет - Кавадарци, Кожувачанака -Кавадарци, Алијанс уан - Кавадарци, Парк во Општина Демир Капија, СамВел - Кавадарци, Црна Река Петрол - Кавадарци, Црква Св. Петка - Кавадарци, Хотел Нар - Гевгелија, Велком Трејд - Кавадарци, Жито - Велес, Специјал Продукт - Скопје, Гет Кафе - Скопје, Дрексел Маер М – Кавадарци
Компанијата има два гарден центри, во Кавадарци и во Струга. ПИНУС доо е застапник на компанијата ZELARI од Италија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Пинус

     МАПА                 

Печати