log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Грин Планет

grin planet logo

Адреса: бул.Илинден бр.88, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3067 747
+389 2 3067 714
факс: +389 2 3067 714
е-маил: greenplanet@t.mk
fb: https://www.facebook.com/greenplanetsk/

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 17:00
Саб од 09:00 до 15:00

      ОПИС                

Основна дејност:
Продажба на саксиско цвеќе и надворешни садници, хортикултурно уредување на дворови, уредување на деловни простории и домови, испорака на цветни аранжмани

LECHUZA саксии со систем за само полевање, обезбедуваат оптимално снабдување со вода за потребите на секое растението. Ја превземаат вашата улога и го сведуваат на минимум времето што треба да го посветите на цвеќето.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Грин Планет

     МАПА                 

Печати