log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Инокс Арт Дизајн

inoxart logo Ul. Skupi 20 бр. 6А, 1000 Skopje
Kontakt:
+389 (0)78/287 907
+389 (0)78/412 318
+389 (0)78/226 899
Е-mail:vanco.ivanovski@hotmail.com

      ОПИС                

Компанијата Инокс Арт Дизајн се занимава со изработка на производи од инокс и нивно вградување во ентериер и екстериер
1. Изработа на огради од инокс:
- Иноксни огради на дворни површини
- Иноксни огради на скалишен простор
- Балконски огради
- Ракофати
2. Изработа на предмети од инокс:
- Трпезариски маси
- Клуб маси
- Лустери со кристали
- Рамки за слики
- Корнизи за завеси
- Внатрешни фонтани

    ГАЛЕРИЈА           

 

Инокс Арт Дизајн

     МАПА                 

Печати