log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Влечна Служба - Бадник

 

badnik logo Koнтакт :+ 389 (70) 206 242|+389 (71) 377 418| 
+389 (23) 225 232
Aдреса: ул.165 бр.6
Дејности:патна влечна служба
Eмаил: badnik@badnik.com.mk
Веб:www.badnik.com.mk

      ОПИС                

Влечната служба „Бадник“ е основана во 1990 година.

Нудиме можност за превоз на лесни возила, спортски и спуштени возила, комбиња, камиони, контејнери, градежни, печатарски и браварски машини.Долгогодишното искуство кое го поседуваат сите наши возачи е потврда за нивната способност за справување со најразлични ситуации.       
Сите наши возила се осигурани во „Триглав Осигурување“ и стандардно користиме зелени картони кога се врши транспорт вон земјата.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Влечна Служба - Бадник

     МАПА                 

Печати