log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Шлеп Сервис Гевгелија

shlepservis logo

Адреса: ул.Титоградска бб, Гевгелија, Македонија
Мобилен: +389 70 238 094
         +389 78 238 094
         +389 78 459 987
Е-маил: dbelceva@yahoo.com

fbfb   reklama5

      ОПИС                

Најбрза интрвенција на пат.
Вршиме превоз во Македонија и надвор од Македонија.
Лиценцирана компанија со дологогодишно работење.

Повикајте не и уверете се во нашата професионалност !!!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Шлеп Сервис Гевгелија

     МАПА                 

Печати