log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Влечна служба Нико-М

 niko3

Адреса: Ул. Саса 2,Скопје
Телефон:071/880-884
Email:nikom.shlep@gmail.com

     fbfb 

      ОПИС                

Влечна служба Нико-М од Скопје е лиценцирана компанија која врши превоз на возила на територијата на Република Македонија, но, и надвор од земјата.

Вршиме превоз на возила до 5 тони и работиме со фактури.

Доколку ви е потребна помош за превоз на вашето возило, тука сме да Ви помогнеме во секој момент.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Влечна служба Нико-М

     МАПА                 

Печати