log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Концепт кафе

conceptcafe logo 

Улица: Благој Јанков Мучето бр.30 Струмица, Македонија
Телефон: 075 347 502
E-mail:conceptcafestrumica@gmail.com
fb:https://www.facebook.com/ConceptStrumica/
Работно време: Понеделник – недела: 08:00 – 00:00

      ОПИС                

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Концепт кафе

     МАПА                 

Печати