log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дизниленд Трејд

Diznilendtrejd logo

Улица: Јоска Јорданоски бр.4,Прилеп, Македонија
Телефон: +389 48 423 943
E-маил: contact@diznilendtrejd.mk

web   fbfb   instagram

      ОПИС                

Со почетоци во 2013 година нашата цел беше да се издвоиме од останатите конкуренти на пазарот. Започнавме со мал продажен простор каде што беше и производствениот погон и сето тоа беше раководено само од четворица. Започнавме со десетици производи и благодарение на Вашата доверба и долгогодишна соработка стигнавме до трицифрен број на производи. Со Ваша поддршка ја продолжуваме традицијата на долгогодишен квалитет и ќе се обидеме да ги исполниме сите Ваши барања како и досега.

ЗОШТО ДИЗНИЛЕНД ТРЕЈД?
Затоа што ветуваме проверен и докажан врвен квалитет
Пристапни цени.
Навремена, брза и сигурна достава на посакуваната локација.
Врвна услуга која ги исполнува Вашите желби и барања.

Слаткарницата Дизниленд Трејд е основана како фамилијарен бизнис. Станува збор за четири различни карактери со различни искуства, страст кон тимска работа и една цел – да се надоградуваме и подобруваме секојдневно.Одлучивме дека се она што го научивме во досегашната кариера да го искористиме, споделиме и пренесеме понатаму. Низ цел свет собиравме автентични рецепти и знаење.Сега го имаме местото за кое што отсекогаш сонувавме – највкусни торти и колачи, најквалитетно кафе и различни вкусови на сладолед во кои што секој може да ужива.Тоа е слаткарница Дизниленд Трејд. Секогаш сме заинтересирани за соработка со млади претприемачи кои што се стремат да го негуваат овој занает и сакаат да ги надоградат своите вештини. Унапредете ја Вашата кариера соработувајќи со нас. Станете овластен дистрибутер на нашите производи во Вашиот град. Станете дел од нашиот тим, секогаш бараме позитивни, харизматични тимски играчи. Доколку себе си се гледате како дел од Дизниленд Трејд, контактирајте не во секое време. Нашата приказна започнува со Вашата идеја и потреба при што заедно создаваме една целина која ни овозможува и воедно ни претставува задоволство да бидеме дел од Вашите најдраги моменти.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дизниленд Трејд

     МАПА                 

Печати