log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АЉАСКА КЕРАМИКА

25507634 2231996473492671 8962424196471020852 n

Адреса:РЕГИОНАЛЕН ПАТ КИЧЕВО-ОСЛ 1
е-маил:aljaska@t-home.mk
Тел:070223236
Фах:045222093
Веб:www.alaska.com.mk
Facebook page:https://www.facebook.com/Alaska-ceramics-2231996246826027/

      ОПИС                

Керамика од Аљаска нуди модуларни концепти, мешање керамички елементи и мебел, за дизајнирање рафинирани, класични и современи бањи со стил .Аљаска керамика обезбеди производи со висок однос на услугите, како и задоволството на клиентите. Ние можеме да ви понудиме:Керамика,Санитарни.Имаме широк спектар на производи во керамичкиот асортиман со производи како што се керамички ѕидни и подни плочи, координирани ѕидни и подни плочи, висококвалитетни плочи , плочи со специјален формат како 30 x 100, плочи за базен, кади, подни мозаици и Граници и катчиња.Од санитарни, можеме да понудиме елегантен опсег во мијалници (монтирани и поставени типови), комплети за купатило - кои содржат мијалници, плакари за вода и бидети (подни прицврстени споени, назад-до-ѕидни и ѕидни типови), посебна потреба Тоалети, кади за капење, туш подлошки, кујнски мијалници и прекрасни дизајнерски тапаци.Овде, во керамиката Алјаска, нудиме широк спектар на бања додатоци за да ја направите вашата бања и убава и практична. Издржливи и разноврсни, нашите колекции ќе се координираат добро во рамките на вашата моментална поставка или ќе ви обезбедат се што ви треба за вашата бања да ја надминете за оние кои сакаат да започнат одново.

    ГАЛЕРИЈА           

 

АЉАСКА КЕРАМИКА

     МАПА                 

Печати