log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Електро Промет

 

Адреса: Маршал Тито бр.108, Струга, Македонија
Тел. Број: +389 070 – 362 – 769
E-mail: elektropromet@live.com
Web:www.elektropromet.org

      ОПИС                

ДООЕЛ “ЕЛЕKТРО ПРОМЕТ” е компанија со високо реноме и е една од водечките компании во продажба на керамички плочки, опрема за бањи, водовод и канализација, парно греење, електро материјали и железарија во Македонија.
Нудиме
• Керамички Плочки
• Опрема за бањи
• Опрема за водовод и канализација
• Опрема за парно греење
• Електроматеријали
• Железарија

    ГАЛЕРИЈА           

 

Електро Промет

     МАПА                 

Печати