log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ТЕ-Линди

telindi logo

Адреса: ул.Илинденска/Пат за Брвеница бб, Тетово, Македонија
Мобилен: +389 70 224 639
               +389 71 941 505
Факс:      +389 44 550 348
Е-маил:telindi@yahoo.com

web   fbfb   instagram

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 19:00
Саб од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

"ТЕ-Линди Дооел" е приватна трговска компанија која на македонскиот пазар e од 2003
година, а произведува керамички плочки и санитарна опрема. Имаме продажни салони во
Скопје, Тетово и Струмица.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ТЕ-Линди

     МАПА                 

Печати