log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Д&Д Груп

did logo1

Адреса:Јадранска магистрала бр.74 (Качанички пат), Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2614 800
Мобилен: +389 72 655 333
Е-маил: info@ddgroup.com.mk

web   fbfb

      ОПИС                

Д&Д ГРУП КОМПАНИЈА
Во Турција Измир почнавме 1996 година со производство на акрилни кади, туш кабини и со цел нашите искуства да ги пренесеме на Балканот 2014 година создадовме Дирекција за маркетинг и дистрибуција.

Ние Д&Д ГРУП КОМПАНИЈА со нашата широка лепеза на производи и голем избор на алтернативи, со посебни можности за производство и како најважно ние обезбедуваме во доволни количини резервни делови и за кусо време станавме значаен играч во секторот на производи за купатило.

Ние во регионот создадовме и проширивме структура на дистрибутери и застапници со кои по принципот „Со деловните партнери да бидеме насочени кон решавање на проблеми, заедно да успееме и заработиме“

Продолжуваме да ја прошириме нашата дејност.

На пазарот на градежништвото кој се развива во регионот, со олеснителен пристап учествувајќи на важни проекти, и на сите деловни партнери кои се дел на проектите со секаков нов дизајн, со нови производи откривајќи ги потребите на клиентите со детално специјално производство ги задоволуваме клиентите и наш приоритетен принцип е да клиентите бидат задоволни.

Наша визија

Наша визија е на крајните потрошувачи од балканските држави со квалитетни производи по висок стандард да бидеме партнери во работата и во наоѓање на решенија.

Наша мисија

Наша мисија е да бидеме лидери во овој сектор со производи и услуги кои ги нудиме да обезбедиме задоволство на крајните потрошувачи нудејќи широка лепеза на производи и услуги кои ги нудиме после продажбата.

Наша основна цел

На корисниците на нашите производи преку нови производи и идеи да им обезбедиме комфорно користење на купатилата.

Наши вредности

- Да бидеме насочени кон клиентите

- Насочување на добри и вистински клиенти

- Едноставност

- Блискост

- Конзистентност

Создавање на вредности

- активен и продуктивен

- чесен и доверлив

- со респект кон луѓето и околината

Заедно да успееме

- Дух за заеднички успех

- Искреност и одговорност

- Креативен

- Постојан развој

    ГАЛЕРИЈА           

 

Д&Д Груп

     МАПА                 

Печати