log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ИН-Аква Трејд

in akva trejd logo

Адреса: ул.Благоја Стефковски бр.20, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 71 507 347
email: dragi_apostolovski@yahoo.com
facebook: https://www.facebook.com/%D0%98%D0%BD-%D0%90%D0%BA%D0%B2%D0%B0-

      ОПИС                

 ИН-АКВА ТРЕЈД е продавница специјализирана за продажба на плочки и санитарии за опремување на бањи. Дојдете кај нас и уверете се во квалитетот кој го нудиме !!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

ИН-Аква Трејд

     МАПА                 

Печати