log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Автошкола ДЕНС

densas logo

Адреса: Благој Ѓорев бр.13, Велес, Македонија
Телефон: +389 43 222188
Мобилен: +389 70 222188
факс: +389 43 221815
е-маил: densdooel@gmail.com
fb: https://www.facebook.com/Автошкола-ДЕНС-Avtoskola-DENS-163160957667665

Работно време:
Пон - Нед од 06:00 до 00:00

      ОПИС                

Независно дали се работи за обука за управување со автомобил, мотор, камион или автобус, избирајќи Автошкола ДЕНС избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од вас несомнено ќе направат одличен возач.
Направете го вистинскиот избор! Автошкола ДЕНС!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Автошкола ДЕНС

     МАПА                 

Печати