log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

ринбик нежилово

nezilovologo

Адреса: с.Нежилово, општина Чашка, 1400 Велес
Телефони: +389 (070) 315 645; +389 (070) 303 029
Е-маил: ribniknezilovo1@yahoo.com

fbfb

      ОПИС                

Дојдете и уверете се во УБАВИНАТА НА ОВОЈ РИБНИК!

    ГАЛЕРИЈА           

 

ринбик нежилово

     МАПА                 

Печати